Carita Urang

Xinxiang Hundred Percent Electrical And Mechanical Co., Ltd.(BEFANBY) mangrupikeun perusahaan peralatan penanganan internasional profésional anu ngahijikeun R&D, desain, produksi sareng penjualan.Éta ngagaduhan tim manajemén modern, tim téknis sareng tim teknisi produksi.Pausahaan ieu diadegkeun dina bulan Séptember 2003 sarta perenahna di Kota Xinxiang, Propinsi Henan.BEFANBY teu ngan bisa nyadiakeun cutatan karanjang mindahkeun, tapi ogé nyadiakeun Anjeun sareng solusi penanganan nyugemakeun.
BEFANBY diadegkeun dina 1953. Éta sakali perusahaan koléktif milik nagara.Ti saprak ngadeg, perusahaan parantos ngalaman parobihan ageung dina ékonomi rencanana sareng ékonomi pasar.

pausahaan (1)
pausahaan

Ti mimiti produksi pakakas tatanén biasa nepi ka mesin tatanén nepi ka alat-alat penanganan industri modéren, éta geus nyaksian kamekaran industri Cina.Sangkan nyumponan laju perkembangan jaman, sanggeus BEFANBY sababaraha generasi gawé teuas, ti mimiti produk tatanén hoe, arit, sekop, beusi pick, nepi ka gerbong tatanén, trailer, cingcin baja, méteran listrik, reducer, motor, éta geus dimekarkeun jadi parusahaan produksi parabot penanganan bahan profésional integral tina R&D, desain, produksi jeung jualan.

pausahaan (4)
pausahaan (2)

ngeunaan (4)

Diadegkeun Dina

AGV1
+

Kapasitas Produksi

ngeunaan_nomer (3)
+

Nagara ékspor

ngeunaan (5)
+

Sertipikat Patén

ngeunaan

Diadegkeun Dina

ngeunaan_nomer (3)
+

Nagara ékspor

AGV1
+

Kapasitas Produksi

ngeunaan (5)
+

Sertipikat Patén

Produk Kami

BEFANBY boga kapasitas produksi taunan leuwih ti 1.500 susunan bahan penanganan parabot, nu bisa mawa 1-1.500 ton workpieces.Kalawan leuwih ti 20 taun pangalaman dina desain carts mindahkeun listrik, éta geus boga kaunggulan unik tur téhnologi dewasa ngarancang jeung ngahasilkeun beurat-tugas AGV na RGV.

produk
produk

Produk utama kaasup AGV (tugas beurat), RGV rail dipandu kandaraan, monorel dipandu kandaraan, karanjang mindahkeun rail listrik, karanjang mindahkeun trackless, trailer flatbed, turntable industri jeung sabelas runtuyan lianna.Kaasup conveying, péngkolan, coil, ladle, kamar lukisan, sandblasting kamar, ferry, ngangkat hidrolik, traction, ledakan-bukti sarta tahan suhu luhur, kakuatan generator, kareta api jeung traktor jalan, turntable lokomotif sarta ratusan séjén tina parabot penanganan sarta rupa-rupa. asesoris karanjang mindahkeun.Di antarana, karanjang mindahkeun listrik batré ngabeledug-buktina geus meunang sertifikasi produk ngabeledug-bukti nasional.

Produk Kami

BEFANBY boga kapasitas produksi taunan leuwih ti 1.500 susunan bahan penanganan parabot, nu bisa mawa 1-1.500 ton workpieces.Kalawan leuwih ti 20 taun pangalaman dina desain carts mindahkeun listrik, éta geus boga kaunggulan unik tur téhnologi dewasa ngarancang jeung ngahasilkeun beurat-tugas AGV na RGV.

produk
produk

Produk utama kaasup AGV (tugas beurat), RGV rail dipandu kandaraan, monorel dipandu kandaraan, karanjang mindahkeun rail listrik, karanjang mindahkeun trackless, trailer flatbed, turntable industri jeung sabelas runtuyan lianna.Kaasup conveying, péngkolan, coil, ladle, kamar lukisan, sandblasting kamar, ferry, ngangkat hidrolik, traction, ledakan-bukti sarta tahan suhu luhur, kakuatan generator, kareta api jeung traktor jalan, turntable lokomotif sarta ratusan séjén tina parabot penanganan sarta rupa-rupa. asesoris karanjang mindahkeun.Di antarana, karanjang mindahkeun listrik batré ngabeledug-buktina geus meunang sertifikasi produk ngabeledug-bukti nasional.

produk (3)
produk (2)
produk (4)

Pasar Penjualan

Produk BEFANBY dijual ka sakumna dunya, sapertos Amérika Serikat, Kanada, Méksiko, Jérman, Chili, Rusia, Arab Saudi, Uni Émirat Arab, Thailand, Singapura, Indonesia, Malaysia, Australia, Koréa Kidul sareng langkung ti 90 nagara jeung wewengkon.

peta

Honor urang

Pausahaan BEFANBY mastikeun ngalaksanakeun standar nasional jeung industri dina manufaktur, salawasna taat kana jalan ngembangkeun perusahaan, aktip ilubiung dina kompetisi pasar, expands jaringan pasar, balik pamaké kalawan kualitas luhur tur mirah produk jeung jasa, sarta strives pikeun nyieun hiji-kelas dunya. produsén sarta desainer pakakas penanganan bahan.
BEFANBY parantos lulus sistem kualitas ISO9001, sertifikasi CE, sertifikasi SASO sareng sertifikasi SGS.BEFANBY geus diala leuwih ti 70 sertipikat patén produk nasional, sarta geus successively meunang judul "Henan Élmu jeung téhnologi inovasi ngarah Unit", "Top Sapuluh Cina tina usaha alat penanganan bahan", "-kualitas beurat tur dipercaya Unit Démonstrasi", " Henan Propinsi Élmu sarta Téknologi Usaha leutik sarta Medium-ukuran", "The Beauty of Made in China" jeung saterusna.

ngeunaan
ngeunaan
ngeunaan
ngeunaan
ngeunaan
ngeunaan
ngeunaan