Xinxiang Hundred Percent Electrical And Mechanical Co., Ltd.

Xinxiang Hundred Percent Electrical And Mechanical Co., Ltd.(BEFANBY) mangrupikeun perusahaan peralatan penanganan internasional profésional anu ngahijikeun R&D, desain, produksi sareng penjualan.
Diajar deui

CARITA BEFANBY

BEFANBY diadegkeun dina 1953. Éta sakali perusahaan koléktif milik nagara.Ti saprak ngadeg, perusahaan parantos ngalaman parobihan ageung dina ékonomi rencanana sareng ékonomi pasar.Ti mimiti produksi pakakas tatanén biasa nepi ka mesin tatanén nepi ka alat-alat penanganan industri modéren, éta geus nyaksian kamekaran industri Cina.Sangkan nyumponan laju perkembangan jaman, sanggeus BEFANBY sababaraha generasi gawé teuas, ti mimiti produk tatanén hoe, arit, sekop, beusi pick, nepi ka gerbong tatanén, trailer, cingcin baja, méteran listrik, reducer, motor, éta geus dimekarkeun jadi parusahaan produksi parabot penanganan bahan profésional integral tina R&D, desain, produksi jeung jualan.

pausahaan
  • PRODUKSIPANGALAMAN PRODUKSIPANGALAMAN

    20+

    PRODUKSI
    PANGALAMAN
  • PATENSERTIFIKAT PATENSERTIFIKAT

    70+

    PATEN
    SERTIFIKAT
  • EKSPORNEGARA EKSPORNEGARA

    90+

    EKSPOR
    NEGARA
  • PRODUKSIKAPASITAS PRODUKSIKAPASITAS

    1500+

    PRODUKSI
    KAPASITAS

NaonUrang ngalakukeun

BEFANBY henteu ngan ukur tiasa nyayogikeun kutipan karanjang transfer,
tapi ogé nyadiakeun Anjeun sareng solusi penanganan nyugemakeun.

KELEBIHAN BEFANBY

  • 1

    2 TAUNHARANSI

  • 2

    20+ TAUNOF PANGALAMAN

  • 3

    1-1500 TONDISESUAIKAN

Ngeunaan BEFANBY

Diadegkeun dina 1953, BEFANBY perenahna di Kota Xinxiang, Propinsi Henan, ngawengku wewengkon 33.300 méter pasagi.Éta ngagaduhan gedong pabrik skala ageung modéren, alat produksi canggih sareng alat kantor.Perusahaan ngagaduhan langkung ti 150 karyawan, kalebet 8 insinyur sareng langkung ti 20 teknisi.Perusahaan ngagaduhan tim R&D sareng desain kelas munggaran, anu tiasa ngalaksanakeun desain sareng produksi rupa-rupa peralatan penanganan non-standar.

PRODUK BEFANBY

BEFANBY boga kapasitas produksi taunan leuwih ti 1.500 susunan bahan penanganan parabot, nu bisa mawa 1-1.500 ton workpieces.Produk utama kaasup AGV (tugas beurat), RGV rail dipandu kandaraan, monorel dipandu kandaraan, rail mindahkeun karanjang, trackless karanjang mindahkeun, flatbed trailer, turntable industri jeung sabelas runtuyan lianna.Kaasup péngkolan, coil, ladle, kamar lukisan, sandblasting kamar, ferry, ngangkat hidrolik, ledakan-bukti sarta tahan suhu luhur, turntable lokomotif sarta ratusan séjén parabot penanganan sarta rupa-rupa asesoris karanjang mindahkeun.

LAYANAN BEFANBY

▪ 2 taun jaminan;
▪ BEFANBY bakal ngarancang gambar pikeun pamaké gratis, sareng nyayogikeun jasa téknis sareng bahan gambar;
▪ Nyayogikeun para pangguna konsultasi téknis gratis, pelatihan téknis, sareng ngajawab patarosan anu aya hubunganana sareng produk;
▪ Salila periode jaminan, nalika produk ruksak atawa teu jalan leres alatan masalah kualitas, pamaké bakal repaired atawa diganti ku asesoris haratis.

BEFANBY KLIEN

Bruce
(Ti: Amérika)
Eusi: AGV pisan calakan, posisi tepat, sarta workmanship rupa.Saatos AGV anjog ka loka, nyadiakeun kami kalawan sakabeh proses jasa hidayah debugging.Ladenan saatos-jualan saé pisan.

Harvey
(Ti: Kanada)
Eusi: Urang maréntahkeun 2 sét carts mindahkeun trackless.BEFANBY ngararancang gambar pikeun urang, anu hebat pisan, persis anu dipikahoyong.Pilari maju ka gawé babarengan salajengna urang.

BEFANBY HONOR

Perusahaan BEFANBY mastikeun ngalaksanakeun standar nasional sareng industri dina manufaktur, salawasna taat kana jalan pangwangunan perusahaan.BEFANBY parantos lulus sistem kualitas ISO9001, sertifikasi CE, sertifikasi SASO sareng sertifikasi SGS.BEFANBY geus diala leuwih ti 70 sertipikat patén produk nasional, sarta geus successively meunang judul "Henan Élmu jeung téhnologi inovasi ngarah Unit", "Top Sapuluh Cina tina usaha alat penanganan bahan", "-kualitas beurat tur dipercaya Unit Démonstrasi", " The Beauty of Made in China" jeung saterusna.

  • Ngeunaan BEFANBY Ngeunaan BEFANBY

    Ngeunaan BEFANBY

  • PRODUK BEFANBY PRODUK BEFANBY

    PRODUK BEFANBY

  • LAYANAN BEFANBY LAYANAN BEFANBY

    LAYANAN BEFANBY

  • BEFANBY KLIEN BEFANBY KLIEN

    BEFANBY KLIEN

  • BEFANBY HONOR BEFANBY HONOR

    BEFANBY HONOR