12T Litium Batré Industri Steerable Transfer Gorobag

PEDARAN singket

The 12t industri batré litium steerable carts mindahkeun dipaké dina industri batré litium maénkeun peran penting dina transportasi bahan baku, transportasi produk semi-réngsé, sarta distribusi produk rengse.It ngagunakeun téhnologi navigasi canggih tur sistem kontrol otomatis mun Ngarengsekeun rupa-rupa pancén éfisién tur akurat, ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung transportasi safety.With kamajuan téhnologis, kecerdasan sarta efisiensi luhur treuk flatbed trackless bakal mawa spasi ngembangkeun gede tur poténsi industri batré litium.

 

Modél: BWP-12T

Beban: 12 Ton

Ukuran: 2800 * 1200 * 585mm

Daya: Daya Batré

Aplikasi: Industri Batré Litium


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Batré litium mangrupikeun jinis alat panyimpen énergi anu berkinerja tinggi anu ayeuna seueur dianggo dina sagala rupa widang.With ngembangkeun gancang téknologi batré litium, industri batré litium parantos ningkat gancang sareng parantos janten bagian penting tina ékonomi global. prosés produksi batré litium, industri batré litium carts mindahkeun steerable maénkeun peran konci.

Dina mangsa nu bakal datang, kalawan ngembangkeun gancang tina industri batré litium, aplikasi carts mindahkeun steerable bakal jadi beuki loba extensive.The inovasi kontinyu sarta aplikasi téknologi anyar bakal nyieun carts mindahkeun steerable leuwih calakan tur efisien, sarta salajengna ngaronjatkeun produksi. efisiensi sareng tingkat kualitas industri batré litium.

BWP

Kaunggulan

12T industri batré litium karanjang mindahkeun steerable mangrupakeun sarana transportasi dipaké pikeun mawa objék beurat.Karakteristikna nyaéta yén éta henteu ngandelkeun sistem rel tradisional, tapi ngagunakeun téknologi navigasi canggih sareng sistem kontrol otomatis pikeun ngalaksanakeun operasi penanganan anu fleksibel antara pabrik. bahan baku, transportasi produk semi-rengse, sarta distribusi produk rengse, nu bisa greatly ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung kaamanan transportasi.

Keunggulan (3)

Naha Milih Gorobag Transfer Steerable

Anu mimiti, industri batré litium steerable mindahkeun carts dipaké dina industri batré litium éfisién bisa ngangkut bahan baku. Dina prosés produksi batré litium, suplai badag bahan baku, kayaning uyah litium, éléktrolit jeung bahan éléktroda, anu diperlukeun. .Through téhnologi navigasi canggih tur sistem kontrol otomatis, industri batré litium steerable mindahkeun carts bisa akurat nomeran posisi jeung ngangkut bahan baku ieu di pabrik pikeun mastikeun suplai timely maranéhanana sarta ulah interruptions produksi jeung runtah sumberdaya.

Bréh, industri batré litium steerable carts mindahkeun geus maénkeun peran penanganan konci dina industri batré litium. Aya angka nu gede ngarupakeun produk semi-rengse dina prosés produksi batré litium, kayaning sél batré, kotak batré jeung batré packs.These. produk semi-réngsé kudu ngaliwatan prosés produksi béda lajeng jadi assembled.Lithium industri batré steerable carts mindahkeun bisa ngangkut produk semi-réngsé ti hiji prosés ka sejen, mastikeun operasi lemes tina garis produksi, sarta akurat bisa nomeran posisi jeung nempatkeun semi -produk rengse pikeun nyegah karuksakan jeung runtah.

Sajaba ti éta, industri batré litium steerable carts mindahkeun ogé maénkeun peran penting dina distribusi produk batré litium rengse. Dina industri batré litium, sebaran produk rengse pisan kritis, sarta produk rengse kudu akurat diangkut ka ditunjuk. lokasi pikeun suplai ka customer.Through ahir téhnologi navigasi canggih tur sistem kontrol otomatis, industri batré litium steerable mindahkeun carts éfisién bisa ngalengkepan tugas distribusi produk rengse, mastikeun pangiriman timely produk, sarta ngaronjatkeun kapuasan customer sarta daya saing pasar.

Eta sia mentioning yén industri batré litium steerable carts mindahkeun ogé boga gelar luhur kasalametan dina industri batré litium. Batré litium mangrupakeun alat-énergi-dénsitas tinggi, sarta dina acara kacilakaan, maranéhna bisa ngakibatkeun konsekuensi serius. karanjang mindahkeun steerable industri batré litium ieu dilengkepan sistem ngawaskeun kaamanan canggih tur fungsi ngahindarkeun halangan otomatis, nu bisa ngarasakeun lingkungan sabudeureun tur halangan di luhur timely, ulah tabrakan jeung kacilakaan, sarta mastikeun kasalametan tanaga produksi jeung alat.

Keunggulan (1)

Disesuaikeun Pikeun Anjeun

Dina raraga adaptasi jeung kabutuhan rékayasa béda, beban badag baja pipe rail mindahkeun carts bisa ngaropéa nurutkeun needs.For conto, sababaraha carts mindahkeun rail dilengkepan mékanisme adjustment nu bisa disaluyukeun nurutkeun ukuran sarta beurat pipe baja kana. mastikeun stabil transport.In Sajaba ti éta, karanjang mindahkeun rail ogé bisa dirancang nurutkeun kaayaan jeung sarat tina situs konstruksi pikeun adaptasi jeung rupa terrains jeung lingkungan.

Keunggulan (3)

Video Témbongkeun

Naha Milih Kami

Pabrik Sumber

BEFANBY mangrupikeun produsén, teu aya perantara pikeun ngadamel bédana, sareng harga produk nguntungkeun.

Maca deui

Kustomisasi

BEFANBY undertakes rupa custom orders.1-1500 ton bahan penanganan parabot bisa ngaropéa.

Maca deui

Sertifikasi Resmi

BEFANBY parantos lulus sistem kualitas ISO9001, sertifikasi CE sareng nampi langkung ti 70 sertipikat patén produk.

Maca deui

Pangropéa saumur hirup

BEFANBY nyayogikeun jasa téknis pikeun gambar desain gratis;garansi nyaéta 2 taun.

Maca deui

Palanggan Puji

Palanggan pisan wareg sareng jasa BEFANBY sareng ngarepkeun kerjasama salajengna.

Maca deui

Pangalaman

BEFANBY gaduh langkung ti 20 taun pangalaman produksi sareng ngalayanan puluhan rébu palanggan.

Maca deui

Naha anjeun hoyong langkung seueur eusi?

Desainer Peralatan Penanganan Bahan

BEFANBY parantos aub dina widang ieu saprak 1953

+
JAMINAN TAUN
+
PATEN
+
NEGARA diékspor
+
Nyetél OUTPUT PER TAHUN

  • saméméhna:
  • Teras: