Karanjang Transfer Trackless Listrik

PEDARAN singket

Gorobag transfer tanpa jalur listrik nawiskeun solusi praktis pikeun penanganan bahan bari ogé ramah lingkungan.Gerobak transfer tanpa track anu serbaguna di alam, sareng panggunaanana ngagaduhan seueur aplikasi.Éta téh loba dipaké dina industri manufaktur, dimana maranéhna bisa mindahkeun bahan baku sarta barang rengse ti hiji lokasi ka nu sejen effortlessly.Salaku tambahan, aranjeunna seueur dianggo di palabuhan, gudang, sareng pusat logistik sanés pikeun ngangkut barang gancang sareng éfisién.
• kalenturan High
• Efisiensi High
• Pangropéa Gampang
• Durability alus teuing


Rincian produk

Tag produk

nempokeun

Kauntungan

1.Kalenturan High
Kusabab desain sareng pungsionalitas karanjang transfer tanpa track, karanjang ieu tiasa ngalih halangan kalayan gampang.Éta tiasa nyaluyukeun jalurna sacara real-time pikeun ngahindarkeun tabrakan, mastikeun kasalametan mobil sareng sakulilingna.

2.Efisiensi High
Gorobag transfer tanpa track tiasa beroperasi salami sababaraha jam tanpa ngecas sareng gaduh biaya perawatan anu rendah.Gerobak transfer tanpa lacak listrik nganggo sistem pangaturan batré canggih anu ngajaga karanjang jalan tanpa gangguan, ningkatkeun produktivitasna.

3. Pangropéa Gampang
Pangropéa ogé lugas sareng karanjang transfer tanpa jalur listrik, sabab henteu ngabutuhkeun perawatan anu rumit.Éta henteu gaduh bagian durukan, anu hartosna ngahasilkeun émisi langkung sakedik, janten idéal pikeun panggunaan jero ruangan.

4.Excellent Durability
Gerobak transfer tanpa track listrik diwangun pikeun tahan lingkungan anu nangtang, kaayaan cuaca anu parah, sareng beban anu signifikan.Bingkai sareng roda grafik dirancang pikeun tahan panjang, ngirangan kabutuhan pangropéa rutin.

Kauntungannana

Aplikasi

aplikasi

Parameter Téknis

Parameter Téknis of BWP SeriesTanpa laguKaranjang mindahkeun
Modél BWP-2T BWP-5T BWP-10T BWP-20T BWP-30T BWP-40T BWP-50T BWP-70T BWP-100
DipeunteunLoad(T) 2 5 10 20 30 40 50 70 100
Ukuran Méja Panjang (L) 2000 2200 2300 2400 3500 5000 5500 6000 6600
Lebar (W) 1500 2000 2000 2200 2200 2500 2600 2600 3000
Jangkungna (H) 450 500 550 600 700 800 800 900 1200
Dasar kabayang (mm) 1080 1650 1650 1650 1650 2000 2000 1850 2000
Axle Base (mm) 1380 1680 1700 1850 2700 3600 2850 3500 4000
Diaméter kabayang (mm) Φ250 Φ300 Φ350 Φ400 Φ450 Φ500 Φ600 Φ600 Φ600
Laju ngajalankeun (mm) 0-25 0-25 0-25 0-20 0-20 0-20 0-20 0-20 0-18
Daya Motor(KW) 2*1.2 2*1.5 2*2.2 2*4.5 2*5.5 2*6.3 2*7.5 2*12 40
Kapasitas adonan (Ah) 250 180 250 400 450 440 500 600 1000
Beban kabayang Max (KN) 14.4 25.8 42.6 77.7 110.4 142.8 174 152 190
Rujukan Wight(T) 2.3 3.6 4.2 5.9 6.8 7.6 8 12.8 26.8
Catetan: Kabéh carts mindahkeun trackless bisa ngaropéa, gambar design bébas.

Métode penanganan

nganteurkeun

Métode penanganan

tampilan

Desainer Peralatan Penanganan Bahan

BEFANBY parantos aub dina widang ieu saprak 1953

+
JAMINAN TAUN
+
PATEN
+
NEGARA diékspor
+
Nyetél OUTPUT PER TAHUN

  • saméméhna:
  • Teras: