1,5 Ton Omnibearing Mecanum kabayang AGV

PEDARAN singket

Mecenghulna 1,5 ton omnibearing mecanum kabayang AGV geus dibawa parobahan narabas kana widang automation industri.Through sensor canggih tur sistem navigasi, mecanum AGV geus kahontal-precision tinggi persepsi lingkungan jeung kamampuhan navigasi otonom, nu loba dipaké dina manufaktur, logistik, sarta Podomoro, ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung safety karya. Dina mangsa nu bakal datang, kalawan ngembangkeun salajengna tina téhnologi, mecanum AGV boga potensi gede pikeun ngembangkeun sarta bakal mawa solusi leuwih efisien sarta calakan pikeun sagala rupa widang.

 

Modél: Mecanum AGV-1.5T

Beban: 1,5 Ton

Ukuran: 1500 * 1100 * 500mm

Daya: Batré Litium

Tipe Operasi: Pendant + PLC

Kabayang Gauge: 980mm

Napigasi: Navigasi Laser & Navigasi Kode Dua Diménsi & Navigasi Jalur Magnét


Rincian produk

Tag produk

katerangan

1,5 Ton omnibearing mecanum kabayang AGV boga prospek lega pikeun development.With kamajuan sinambung kecerdasan jieunan sarta téhnologi automation, kabayang mecanum AGV salajengna bakal ningkatkeun tingkat kecerdasan sarta aplikasi areas.This AGV ngagunakeun roda mecanum.Roda mecanum tiasa ngawujudkeun fungsi tarjamahan vertikal sareng horizontal sareng rotasi diri tanpa ngarobih arahna nyalira.Unggal kabayang mecanum ieu disetir ku motor servo.The AGV boga tilu métode navigasi: navigasi laser, navigasi kode QR, sarta navigasi belang magnét, sarta bisa dipaké dina rupa-rupa cara.

AGV

Ngeunaan Mecanum kabayang AGV

Alat Kasalametan:

AGV ieu dilengkepan séktor pesawat laser eureun nalika encountering jalma, nu bisa minuhan 270 °, sarta wewengkon réaksi bisa diatur dina will dina radius 5 meters.Safety touch edges ogé dipasang di sabudeureun AGV.Saatos personel nyabak éta, AGV bakal eureun ngajalankeun langsung pikeun mastikeun kasalametan tanaga sareng kendaraan.

Aya 5 tombol eureun darurat dipasang di sabudeureun AGV, sarta parkir darurat bisa difoto bisi tina kaayaan darurat.

Opat sisi AGV dirarancang kalayan sudut anu buleud pikeun ngahindarkeun nabrak sudut katuhu.

Kaunggulan

Ngecas otomatis:

AGV ngagunakeun batré litium salaku kakuatan, nu bisa ngahontal charging.One gancang sisi AGV ieu dilengkepan slaider ngecas, nu bisa otomatis dieusi ku tumpukan ngecas dina taneuh.

Keunggulan (6)

Lampu sudut:

Opat juru AGV dilengkepan lampu sudut ngaropéa, warna lampu bisa diatur, éta miboga éfék streamer, sarta pinuh ku téhnologi.

Keunggulan (4)

Wewengkon Aplikasi Of Mecanum kabayang AGV

Mecanum kabayang AGV boga rupa-rupa aplikasi dina loba fields.The kahiji nyaeta dina industri manufaktur.Mecanum kabayang AGV bisa dipaké pikeun penanganan bahan, jalur produksi assembly, jsb Éta bisa mindahkeun kalawan bébas dina spasi leutik, ngalengkepan angkutan bahan, sarta jadwal flexibly nurutkeun jadwal produksi jeung perlu ningkatkeun efisiensi produksi jeung kualitas manufaktur.

Bréh, mecanum kabayang AGV ogé loba dipaké dina logistik industry.It bisa dipaké pikeun picking, asihan jeung transportasi bahan dina warehouse.Due mun kamampuhan navigasi kacida fléksibel tur akurat anak, mecanum kabayang AGV bisa napigasi autonomously dina kompléks. lingkungan gudang, sarta bisa nyaluyukeun jalur palaksanaan tugas sacara real waktu pikeun ngaronjatkeun efisiensi sarta akurasi processing logistik.

Sajaba ti éta, mecanum kabayang AGV ogé bisa dipaké dina widang healthcare.It bisa dipaké pikeun tugas kayaning angkutan bahan sarta penanganan ranjang rumah sakit dina hospital.Through téhnologi navigasi otomatis, mecanum kabayang AGV bisa ngurangan operasi manual, ngaronjatkeun efisiensi gawé. , sareng ngirangan beban kerja pasien sareng staf médis bari mastikeun kasalametan internal rumah sakit.

AGV

Kaunggulan Jeung Kamekaran prospek of Mecanum kabayang AGV

Dibandingkeun jeung kandaraan navigasi otomatis tradisional, kabayang mecanum AGV boga kaunggulan atra dina akurasi sarta flexibility.It mibanda kamampuhan pikeun mindahkeun dina sakabéh arah, bisa mindahkeun kalawan bébas dina spasi leutik, sarta henteu diwatesan ku kondisi jalan. Dina waktos anu sareng, mecanum. roda AGV ngagunakeun sensor canggih tur sistem navigasi pikeun ngahontal-precision tinggi persepsi lingkungan jeung kamampuhan navigasi, sarta bisa napigasi autonomously di lingkungan kompléks, ngurangan campur manual tur ngaronjatkeun efisiensi gawé.

Keunggulan (2)

Video Nembongkeun

Desainer Peralatan Penanganan Bahan

BEFANBY parantos aub dina widang ieu saprak 1953

+
JAMINAN TAUN
+
PATEN
+
NEGARA diékspor
+
Nyetél OUTPUT PER TAHUN

  • saméméhna:
  • Teras: