40 Ton badag beban Steel Pipe Rail Transfer Gorobag

PEDARAN singket

40 Ton karanjang mindahkeun rail pipe baja beban badag nyaéta jenis kandaraan rékayasa husus dipaké pikeun ngangkut pipa baja.Eta geus maénkeun peran penting dina konstruksi, minyak, gas alam jeung industries.As séjén bahan industri penting, pipe baja loba dipaké dina struktur wangunan, sistem piping jeung fields.In séjén pikeun éféktif ngangkut pipa baja, mindahkeun rail pipe baja. carts geus dirancang jeung dijieun, sarta geus loba dipaké dina widang rékayasa.

 

Modél: KPD-40T

Beurat: 40 Ton

Ukuran: 5000 * 4000 * 650mm

Daya: Kakuatan Karéta Tegangan Rendah

Jumlah: 2 Sets

Ciri: Angkutan Pipa Baja


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

40 Ton karanjang mindahkeun rail pipe baja beban badag nyaéta jenis kandaraan rékayasa husus dirancang pikeun ngangkut pipa baja.Ieu muterkeun hiji peran penting dina konstruksi jeung rékayasa séjén fields.Through sistem rail stabil sarta kapasitas mawa kuat, ieu pipe baja rail mindahkeun carts nyieun angkutan pipe baja leuwih efisien sarta safe.At dina waktos anu sareng, desain ngaropéa maranéhanana sarta dilengkepan tambahan. fungsi nyadiakeun genah tur efisiensi pikeun construction.The pamakéan rékayasa pipa baja mindahkeun rail carts bisa greatly ngaronjatkeun efisiensi transportasi jeung kualitas proyék rékayasa.

KPD

Rel Lemes

The 40 ton beban badag baja pipe rail mindahkeun karanjang adopts sistem rail dirancang husus pikeun mastikeun transportasi aman tur efisien of steel pipes.These pipe baja rail mindahkeun carts bisa dibenerkeun dina taneuh atawa dipasang dina vehicle.No urusan dina kaayaan naon. , Carts mindahkeun rail pipe baja ieu bisa nyadiakeun rojongan stabil sarta hidayah pikeun mastikeun yén pipe baja moal ruksak ku oyag salila transportasi.

40 Ton Beban Badag Steel Pipe Rail Transfer Gorobag (2)
40 Ton Badag Beban Steel Pipe Rail Transfer Gorobag (5)

Kapasitas Kuat

40 Ton beban badag baja pipe rail mindahkeun carts biasana boga kapasitas mawa kuat tur bisa mawa sababaraha pipa baja keur transportasi di time.This sarua ngajadikeun angkutan pipe baja leuwih efisien, nyimpen SDM jeung time.In Sajaba ti éta, mindahkeun rail pipe baja ieu. carts ogé dilengkepan mékanisme ngaropéa husus pikeun mastikeun yén pipa baja moal geser atawa ragrag salila transportasi.

Gorobag Transfer Rel

Disesuaikeun Pikeun Anjeun

Dina raraga adaptasi jeung kabutuhan rékayasa béda, beban badag baja pipe rail mindahkeun carts bisa ngaropéa nurutkeun needs.For conto, sababaraha carts mindahkeun rail dilengkepan mékanisme adjustment nu bisa disaluyukeun nurutkeun ukuran sarta beurat pipe baja kana. mastikeun stabil transport.In Sajaba ti éta, karanjang mindahkeun rail ogé bisa dirancang nurutkeun kaayaan jeung sarat tina situs konstruksi pikeun adaptasi jeung rupa terrains jeung lingkungan.

Keunggulan (3)

Naha Milih Kami

Pabrik Sumber

BEFANBY mangrupikeun produsén, teu aya perantara pikeun ngadamel bédana, sareng harga produk nguntungkeun.

Maca deui

Kustomisasi

BEFANBY undertakes rupa custom orders.1-1500 ton bahan penanganan parabot bisa ngaropéa.

Maca deui

Sertifikasi Resmi

BEFANBY parantos lulus sistem kualitas ISO9001, sertifikasi CE sareng nampi langkung ti 70 sertipikat patén produk.

Maca deui

Pangropéa saumur hirup

BEFANBY nyayogikeun jasa téknis pikeun gambar desain gratis;garansi nyaéta 2 taun.

Maca deui

Palanggan Puji

Palanggan pisan wareg sareng jasa BEFANBY sareng ngarepkeun kerjasama salajengna.

Maca deui

Pangalaman

BEFANBY gaduh langkung ti 20 taun pangalaman produksi sareng ngalayanan puluhan rébu palanggan.

Maca deui

Naha anjeun hoyong langkung seueur eusi?

Desainer Peralatan Penanganan Bahan

BEFANBY parantos aub dina widang ieu saprak 1953

+
JAMINAN TAUN
+
PATEN
+
NEGARA diékspor
+
Nyetél OUTPUT PER TAHUN

  • saméméhna:
  • Teras: