5T Otomatis Tambaga-Cai Rail Transfer Gorobag

PEDARAN singket

5T otomatis tambaga-cai karanjang mindahkeun rail mangrupakeun parabot industri pohara penting.Cai mibanda kaunggulan résistansi suhu luhur sareng catu daya batré.Bisa beroperasi stably dina lingkungan suhu luhur sarta mastikeun kasalametan cai tambaga. Ciri desain unik sarta rupa-rupa aplikasi nyadiakeun rojongan penting pikeun produksi jeung ngolah bahan tambaga.With ngembangkeun sinambung téhnologi industri, angkutan tambaga-cai. mobil datar rail bakal narima beuki loba perhatian sarta maénkeun peran gede dina aplikasi tina widang industri.

 

Modél: KPX-5T

Beurat: 5 Ton

Ukuran: 1440 * 1220 * 350mm

Daya: Daya Batré

Aplikasi: Transfer Cai Tambaga

Laju ngajalankeun: 0-45m / mnt


Rincian produk

Tag produk

katerangan

The 5t otomatis tambaga-cai karanjang mindahkeun rail mangrupakeun jenis parabot husus dipaké pikeun transportasi bahan tambaga, nu bisa beroperasi stably dina lingkungan suhu luhur. ti hiji tempat ka tempat sejen, tur aya loba masalah jeung métode transportasi tradisional, kayaning henteu mampuh adaptasi jeung lingkungan suhu luhur sarta low safety.The 5t otomatis tambaga-cai rail mindahkeun karanjang lengkep solves masalah ieu.Cai mibanda ciri lalawanan suhu luhur, bisa beroperasi normal dina lingkungan suhu luhur, sarta ensures kasalametan cai tambaga.

KPX

Aplikasi

Dina widang industri, carts mindahkeun rail tambaga-cai otomatis 5t boga rupa-rupa aplikasi.

Munggaran sadaya, éta bisa dilarapkeun ka smelting jeung prosés pemurnian bahan tambaga, sarta bisa éfisién tur stably ngangkut cai tambaga ti tungku ka kapang atawa alat-alat ngolah lianna.

Bréh, éta ogé bisa dilarapkeun ka neundeun jeung prosés distribusi bahan tambaga, sarta tingkat tambaga bisa akurat diangkut ka lokasi ditunjuk ku cart mindahkeun rail. prosés ngolah panengah bahan tambaga pikeun ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngirangan biaya produksi.

Aplikasi (1)
Gorobag Transfer Rel

Batré Power Supply Kauntungannana

The 5t otomatis tambaga-cai karanjang mindahkeun rail ieu Powered by batré a, nu kaunggulan sejen tina eta.Automatic tambaga-cai karanjang mindahkeun rail biasana perlu disambungkeun ka catu daya éksternal ngaliwatan kabel pikeun ngecas, sedengkeun catu daya batré. métode dipaké ku carts mindahkeun rail tambaga-cai otomatis leuwih fléksibel tur merenah. Batré teu ngan bisa minuhan kaperluan operasi jangka panjang pakakas, tapi ogé ngurangan pamakéan kabel sarta ngaronjatkeun kaamanan jeung reliabilitas alat.

Keunggulan (2)

Ciri

Karakteristik desain karanjang mindahkeun rail tambaga-cai otomatis oge pisan pantes mention.First sadaya, éta dijieunna tina bahan tahan-suhu luhur husus, nu bisa ngajalankeun pikeun lila di lingkungan-suhu luhur tanpa karuksakan. Bréh, éta boga kapasitas mawa badag sarta stabilitas, sarta bisa aman tur stably ngangkut cai tambaga dina lingkungan industri kompléks. Sajaba ti éta, karanjang mindahkeun rail tambaga-cai otomatis ogé dilengkepan sistem kadali jauh canggih, nu basajan tur merenah pikeun beroperasi, ngaronjatkeun efisiensi gawé sarta kaamanan.

Keunggulan (1)

Video Nembongkeun

Desainer Peralatan Penanganan Bahan

BEFANBY parantos aub dina widang ieu saprak 1953

+
JAMINAN TAUN
+
PATEN
+
NEGARA diékspor
+
Nyetél OUTPUT PER TAHUN

  • saméméhna:
  • Teras: