5 Ton Jack Mecanum kabayang otomatis AGV

PEDARAN singket

The 5 ton jack mecanum kabayang AGV otomatis mangrupa inovasi penting dina industri logistik.Téknologi unggul sareng fitur anu fleksibel ngajantenkeun éta asistén anu kuat pikeun ningkatkeun efisiensi kerja sareng ngirangan biaya.Hal ieu dipercaya yén sakumaha waktu mana ku, 5 ton jack mecanum kabayang AGV otomatis bakal muterkeun hiji peran beuki penting dina industri logistik.

 

Modél: AGV-5T

Beurat: 5 Ton

Ukuran: 2438 * 1219 * 533 mm

Daya: Daya Batré

Laju ngajalankeun: 0-40m / mnt

Kabayang: 8 Nyetél kabayang Mecanum

Angkat Jangkungna: 279mm


Rincian produk

Tag produk

katerangan

Dina industri logistik anu kompetitif ayeuna, ningkatkeun efisiensi kerja sareng ngirangan biaya tenaga kerja parantos janten tujuan anu diudag ku perusahaan.Kalayan kamajuan téknologi anu terus-terusan, alat-alat automation laun-laun janten pilihan anu populer dina widang logistik.Di antarana, 5 ton jack mecanum kabayang AGV otomatis malah leuwih panon-catching.Tulisan ieu ningali sacara jero kumaha alat inovatif ieu jalan, kaunggulan sareng aplikasina dina industri logistik.

roda Mecanum mangrupakeun desain ban husus nu nyadiakeun penanganan alus teuing jeung smoothness.5 ton jack mecanum kabayang AGV otomatis tur téhnologi navigasi calakan, sahingga eta akurat posisi sarta mindahkeun dina spasi leutik.AGV meunangkeun informasi peta situs ngaliwatan diwangun-di sistem navigasi, sarta ngagunakeun sensor sarta kaméra pikeun rasa lingkungan sabudeureun sacara real waktu.Kalayan bantosan téknologi canggih ieu, perusahaan tiasa ngawujudkeun logistik otomatis, transportasi sareng manajemén gudang, ningkatkeun efisiensi operasi sareng ngirangan kasalahan manual.

Kaunggulan

Aplikasi

Salian aplikasi lega na dina logistik jeung warehousing skenario, 5 ton jack mecanum kabayang AGV otomatis ogé bisa maénkeun peran dina industri lianna.Contona, dina manufaktur, AGV bisa dipaké pikeun suplai bahan otomatis, penanganan otomatis tina garis assembly, jsb Dina widang médis, AGV bisa dipaké pikeun otomatis ngangkut obat jeung alat médis, ngaronjatkeun efisiensi gawé sarta ngurangan kasalahan manusa.Ieu bisa ditempo yén 5 ton jack mecanum kabayang AGV otomatis pisan fléksibel tur adaptable, sarta bisa minuhan kaperluan industri béda jeung nyieun nilai gede pikeun usaha.

Aplikasi
AGV拼图

Kauntungan

5 ton jack mecanum kabayang AGV otomatis teu ukur mibanda kamampuhan kontrol unggulan, tapi ogé boga rupa-rupa fitur fungsi jeung skenario aplikasi.Fungsi ngangkat na ngamungkinkeun AGV adaptasi jeung kaperluan penanganan barang tina jangkungna béda.Dina waktu nu sarua, AGV bisa flexibly disaluyukeun nurutkeun ukuran, bentuk jeung beurat bahan pikeun adaptasi jeung sagala rupa lingkungan logistik.Sajaba ti éta, 5 ton jack mecanum kabayang AGV otomatis ogé bisa seamlessly disambungkeun jeung WMS perusahaan urang (sistem manajemen gudang), nu akurat bisa ngalengkepan picking otomatis tur neundeun barang.

五
roda (2)

Video Nembongkeun

Desainer Peralatan Penanganan Bahan

BEFANBY parantos aub dina widang ieu saprak 1953

+
JAMINAN TAUN
+
PATEN
+
NEGARA diékspor
+
Nyetél OUTPUT PER TAHUN

  • saméméhna:
  • Teras: