Karanjang Transfer Otomatis AGV Kapasitas ageung

PEDARAN singket

Karanjang mindahkeun otomatis AGV nawarkeun solusi kacida-efisien jeung dipercaya pikeun transporting bahan dina fasilitas produksi, gudang, komo ker.Gerobak ieu dirarancang pikeun nyetir diri sareng tiasa nuturkeun jalur anu tos ditangtukeun atanapi diprogram pikeun mindahkeun sacara mandiri.
• 2 Taun jaminan
• 1-500 ton ngaropéa
• 20+ Yrs Pangalaman Produksi
• bebas Gambar Desain


Rincian produk

Tag produk

nempokeun

Kauntungan

• AUTOMATION TINGGI
Diwangun nganggo téknologi canggih, karanjang transfer ieu gaduh sénsor canggih sareng sistem kontrol anu ngamungkinkeun éta pikeun nganapigasi ngalangkungan lingkungan anu rumit kalayan gampang• Operasi otomatisna mastikeun yén operator gaduh kontrol lengkep kana gerakan karanjang, ngamungkinkeun aranjeunna pikeun museurkeun aranjeunna. perhatian kana tugas kritis séjén

• EFISIEN
AGV nyaéta kamampuhna pikeun ngaronjatkeun produktivitas ku cara ngurangan waktu jeung usaha diperlukeun pikeun angkutan bahan• Kalawan kapasitas beban nepi ka sababaraha ton, produk ieu sanggup mindahkeun jumlahna ageung bahan éfisién jeung gancang Tambih Deui, kalawan konfigurasi fléksibel na, éta bisa gampang dikonpigurasikeun pikeun nyumponan kabutuhan rupa-rupa industri anu béda•

• Kasalametan
Kalayan téknologi canggih AGV, éta parantos dirarancang pikeun mastikeun penanganan bahan anu aman sareng aman, ngaminimalkeun résiko kasalahan manusa sareng karusakan alat Sensor canggih sareng sistem kontrol mastikeun yén karanjang ngaréspon kana sagala halangan dina jalurna gancang sareng aman, sahingga cocog pikeun pamakéan indoor jeung outdoor

Kauntungannana

Aplikasi

aplikasi

Parameter Téknis

Kapasitas (T) 2 5 10 20 30 50
Ukuran Méja Panjangna (MM) 2000 2500 3000 3500 4000 5500
Lebar (MM) 1500 2000 2000 2200 2200 2500
Jangkungna (MM) 450 550 600 800 1000 1300
Jinis Napigasi magnét / laser / alam / Kode QR
Ngeureunkeun Akurasi ± 10
Diaméter kabayang (MM) 200 280 350 410 500 550
Tegangan (V) 48 48 48 72 72 72
Kakuatan Batré Litium
Tipe Ngecas Ngecas Manual / Ngecas Otomatis
Waktu Ngecas Rojongan ngecas Gancang
Nanjak
Lumpat Maju / Mundur / Gerak Horizontal / Puteran / Puteran
Alat anu langkung aman Sistem Alarm / Deteksi Multiple Snti-Collision / Kaamanan Touch Edge / Eureun Darurat / Alat Peringatan Kasalametan / Sénsor Stop
Métode Komunikasi WIFI / 4G / 5G / Rojongan Bluetooth
Ngurangan éléktrostatik Sumuhun
Catetan: Sadaya AGV tiasa disaluyukeun, gambar desain gratis.

Métode penanganan

nganteurkeun

Métode penanganan

tampilan

  • saméméhna:
  • Teras: