Beban beurat Rail Dipandu Kandaraan RGV

PEDARAN singket

RGV mangrupikeun solusi anu serbaguna sareng cerdas anu dirancang khusus pikeun ngangkut barang-barang anu beurat sareng ageung ti hiji tempat ka tempat anu sanés tanpa campur tangan manusa.Robot otonom ieu dipandu ku jalur rel anu dipasang di fasilitas éta.Robot ngalir sapanjang lagu ieu, nyokot tur muterna kaluar bahan di lokasi ditunjuk kalawan precision hébat sarta akurasi.
• 2 Taun jaminan
• 1-500 ton ngaropéa
• 20+ Yrs Pangalaman Produksi
• bebas Gambar Desain


Rincian produk

Tag produk

katerangan

RGVs mangrupakeun kandaraan otomatis nu ngalir sapanjang jalur predetermined on rel pikeun ngangkut bahan baku, barang rengse, atawa parabot dina pabrik manufaktur.Éta pisan serbaguna sareng tiasa ngangkut beban mimitian ti sababaraha ratus kilogram dugi ka sababaraha ton.
RGV beroperasi sacara mandiri, napigasi aman dina lingkungan picilakaeun, mawa beban anu béda-béda, sareng peryogi pangropéa minimal.Sadaya kauntungan éksténsif ieu nyababkeun biaya produksi anu langkung handap sareng ningkat produktivitas.

Kauntungan

• Napigasi Otonom
Salah sahiji kauntungan utama RGV nyaéta kamampuan pikeun beroperasi sacara mandiri.Sakali diprogram, RGVs napigasi jalan sabudeureun pabrik tanpa gangguan manusa, mastikeun round-the-jam operasi penanganan bahan.Sistem otomatis ngaleungitkeun kasalahan manusa sareng ngirangan kabutuhan tenaga kerja manual, ngarah kana tabungan biaya sareng ningkat efisiensi.

• Téknologi sensor canggih
RGV dilengkepan ku téknologi sensor canggih anu ngabantosan aranjeunna nganapigasi jalanna, ngadeteksi halangan sareng ngaréspon kana kaayaan anu parobihan.Tingkat tinggi otomatisasi anu disayogikeun ku RGVs mastikeun yén aranjeunna tiasa beroperasi dina lingkungan anu bahaya anu henteu cocog pikeun operator manusa.

• Ningkatkeun PRODUKTIVITAS
Pabrik pabrik parantos ningali paningkatan anu signifikan dina panggunaan kapasitas, ngirangan waktos anu diperyogikeun pikeun ngalengkepan siklus produksi kalayan palaksanaan RGV.Aranjeunna nawiskeun cara penanganan bahan anu dipercaya sareng efisien, ngarah kana hasil prosés produksi anu ningkat.

• Kasalametan
Ngarangkul téknologi RGV ngamungkinkeun pabrik pikeun ngirangan pengeluaran tenaga kerja manual sareng nyiptakeun lingkungan kerja anu langkung aman, langkung éfisién, sareng streamlined.Sensor canggih sareng téknologi automation mastikeun yén prosés manufaktur dioptimalkeun, kalayan campur tangan manusa minimal.

Kauntungannana

Aplikasi

Kabutuhan pikeun produksi mékanis terus ningkatkeun sareng ngarobih alat penanganan.RGV pikeun manufaktur mesin, manufaktur mobil, industri militér, shipbuilding jeung industri lianna, kudu ngangkut workpiece nu, bahan jeung barang bisa gampang diangkut.

aplikasi

Métode penanganan

nganteurkeun

Perusahaan Nepangkeun

Desainer Peralatan Penanganan Bahan

BEFANBY parantos aub dina widang ieu saprak 1953

+
JAMINAN TAUN
+
PATEN
+
NEGARA diékspor
+
Nyetél OUTPUT PER TAHUN

  • saméméhna:
  • Teras: