20 Ton Otomatis Electric Trackless Karanjang Transfer Factory

PEDARAN singket

A 20 ton karanjang mindahkeun trackless listrik otomatis mangrupakeun parabot angkutan beurat-tugas dipaké pikeun mawa objects.It beurat diwangun ku awak jeung sistem gantung, nu bisa mindahkeun kalawan bébas dina taneuh datar tanpa ngandelkeun track.This sarana technologically canggih tina transportasi muterkeun hiji peran penting dina loba widang industri jeung populér pikeun kapasitas transportasi efisien sarta kalenturan.

 

  • Modél: BWP-20T
  • Beban: 20 Ton
  • Méja Ukuran: 5500 * 2500 * 900mm
  • Saatos Dijual: Garansi 2 Taun
  • Catu daya: Daya Batré

Rincian produk

Tag produk

katerangan

The 20 ton karanjang mindahkeun trackless listrik otomatis mangrupa pilihan idéal pikeun pabrik leutik tur sedeng-ukuran jeung warehouses.It bisa mawa objék beurat nepi ka 20 ton, sarta ngabogaan stabil sarta kapasitas transportasi aman.Naha di jero atawa di luar pabrik, jenis ieu. tina karanjang mindahkeun trackless listrik bisa kalayan gampang Cope jeung rupa-rupa kaperluan transportasi béda.

BWP

Kauntungan

Gampang Dioperasikeun

20-ton karanjang mindahkeun trackless listrik ieu adopts hiji sistem listrik canggih, nu nyandak eta jadi otomatis tur jarak jauh controlled.This hartina operator bisa ngadalikeun gerak tina karanjang mindahkeun trackless listrik ngaliwatan kadali jauh nirkabel, kukituna achieving operasi leuwih efisien. .Salian ti éta, karanjang mindahkeun trackless listrik ogé bisa dilengkepan sensor kaamanan sarta sistem alarem pikeun mastikeun kasalametan gaw nu.

 

Padet & Awét

Struktur desain karanjang mindahkeun trackless listrik boga stabilitas alus teuing jeung durability.It dijieunna tina baja kualitas luhur sarta geus taliti dirancang jeung diolah pikeun mastikeun yén éta moal cacad atawa ruksak salila beban beurat tur pamakéan jangka panjang. Sajaba ti éta, awak mobil adopts perlakuan anti korosi husus, meh bisa beroperasi ogé dina lingkungan kerja kasar.

 

Multifungsi

The 20-ton karanjang mindahkeun trackless listrik boga rupa-rupa modus transportasi, nu bisa disaluyukeun nurutkeun needs.For husus, bisa dilengkepan tipena béda clamps kargo, kayaning clamp leungeun, clamp forks, jsb Pikeun nanganan rupa-rupa jenis kargo.Salian ti éta, carts transfer trackless listrik ogé bisa ngalakukeun fungsi loading otomatis tur unloading barang, ngaronjatkeun efisiensi gawé sarta ngurangan tanaga gawé.

BWP (2)

Ngajaga

Pangropéa sareng pangropéa tina 20-ton karanjang transfer trackless listrik ogé penting pisan. Pamariksaan sareng pangropéa teratur tiasa mastikeun operasi normal tina karanjang transfer trackless listrik sareng manjangkeun umur jasa na. Operator kedah nampi pelatihan profésional pikeun ngartos syarat operasi sareng kaamanan. prosedur operasi mobil datar pikeun mastikeun kasalametan tempat gawé.

 

BWP (1)

Parameter Téknis

Parameter Téknis of BWP SeriesTanpa laguKaranjang mindahkeun

Modél

BWP-2T

BWP-5T

BWP-10T

BWP-20T

BWP-30T

BWP-40T

BWP-50T

BWP-70T

BWP-100

DipeunteunLoad(T)

2

5

10

20

30

40

50

70

100

Ukuran Méja

Panjang (L)

2000

2200

2300

2400

3500

5000

5500

6000

6600

 

Lebar (W)

1500

2000

2000

2200

2200

2500

2600

2600

3000

 

Jangkungna (H)

450

500

550

600

700

800

800

900

1200

Dasar kabayang (mm)

1080

1650

1650

1650

1650

2000

2000

1850

2000

Axle Base (mm)

1380

1680

1700

1850

2700

3600

2850

3500

4000

Diaméter kabayang (mm)

Φ250

Φ300

Φ350

Φ400

Φ450

Φ500

Φ600

Φ600

Φ600

Laju ngajalankeun (mm)

0-25

0-25

0-25

0-20

0-20

0-20

0-20

0-20

0-18

Daya Motor(KW)

2*1.2

2*1.5

2*2.2

2*4.5

2*5.5

2*6.3

2*7.5

2*12

40

Kapasitas adonan (Ah)

250

180

250

400

450

440

500

600

1000

Beban kabayang Max (KN)

14.4

25.8

42.6

77.7

110.4

142.8

174

152

190

Rujukan Wight(T)

2.3

3.6

4.2

5.9

6.8

7.6

8

12.8

26.8

Nyarios: Sadayanakaranjang mindahkeun tracklesss bisa ngaropéa, bebas gambar desain.

Desainer Peralatan Penanganan Bahan

BEFANBY parantos aub dina widang ieu saprak 1953

+
JAMINAN TAUN
+
PATEN
+
NEGARA diékspor
+
Nyetél OUTPUT PER TAHUN

  • saméméhna:
  • Teras: