Calakan beurat Kawajiban otomatis AGV

PEDARAN singket

Kendaraan dipandu otomatis tugas beurat (AGV) mangrupikeun kendaraan robotik anu dianggo pikeun penanganan bahan otomatis dina setélan industri.Hal ieu dirarancang pikeun ngangkut beban beurat, biasana nepi ka sababaraha ton beuratna, ti hiji lokasi ka lokasi anu sanés dina fasilitas manufaktur atanapi gudang.
• 2 Taun jaminan
• 1-500 ton ngaropéa
• 20+ Yrs Pangalaman Produksi
• bebas Gambar Desain


Rincian produk

Tag produk

Kauntungan

• FLEKSIBILITAS TINGGI
Dilengkepan téknologi navigasi sareng sénsor anu inovatif, AGV otomatis tugas beurat ieu sanggup beroperasi sacara otonom sareng lancar maneuver dina lingkungan kerja anu dinamis kalayan gampang.Fitur canggih na ngamungkinkeun pikeun nganapigasi ngaliwatan rupa bumi anu kompleks, ngahindarkeun halangan sacara real-time, sareng adaptasi kana parobahan jadwal produksi.

• ngecas otomatis
Salah sahiji fitur utama AGV otomatis tugas beurat nyaéta sistem ngecas otomatis na.Hal ieu ngamungkinkeun kendaraan pikeun ngecas otonom, ngaminimalkeun gangguan dina prosés manufaktur sareng ngahémat waktos anu berharga.Sistim nu ogé ensures yén wahana tetep operasional sapopoe, tanpa downtime alatan muatan batré.

• PANEL JARAK JARAK
AGV otomatis tugas beurat gampang pikeun ngahijikeun kana sistem anu tos aya, kalayan kamampuan nyambung ka sistem manajemén gudang pikeun ningkatkeun efisiensi alur kerja.Pengawas tiasa ngawas gerakan kendaraan, kinerja, sareng status operasional ti lokasi terpencil sareng sacara proaktif ngarengsekeun masalah anu tiasa timbul.

Kauntungannana

Aplikasi

aplikasi

Parameter Téknis

Kapasitas (T) 2 5 10 20 30 50
Ukuran Méja Panjangna (MM) 2000 2500 3000 3500 4000 5500
Lebar (MM) 1500 2000 2000 2200 2200 2500
Jangkungna (MM) 450 550 600 800 1000 1300
Jinis Napigasi magnét / laser / alam / Kode QR
Ngeureunkeun Akurasi ± 10
Diaméter kabayang (MM) 200 280 350 410 500 550
Tegangan (V) 48 48 48 72 72 72
Kakuatan Batré Litium
Tipe Ngecas Ngecas Manual / Ngecas Otomatis
Waktu Ngecas Rojongan ngecas Gancang
Nanjak
Lumpat Maju / Mundur / Gerak Horizontal / Puteran / Puteran
Alat anu langkung aman Sistem Alarm / Deteksi Multiple Snti-Collision / Kaamanan Touch Edge / Eureun Darurat / Alat Peringatan Kasalametan / Sénsor Stop
Métode Komunikasi WIFI / 4G / 5G / Rojongan Bluetooth
Ngurangan éléktrostatik Sumuhun
Catetan: Sadaya AGV tiasa disaluyukeun, gambar desain gratis.

Métode penanganan

nganteurkeun

Perusahaan Nepangkeun

Desainer Peralatan Penanganan Bahan

BEFANBY parantos aub dina widang ieu saprak 1953

+
JAMINAN TAUN
+
PATEN
+
NEGARA diékspor
+
Nyetél OUTPUT PER TAHUN

  • saméméhna:
  • Teras: